Bij Body & Skincare Center kun je ook terecht voor acne gezichtsbehandelingen! Acne is natuurlijk hartstikke vervelend en het is ook heel belangrijk om het goed te behandelen. Daarom zou je het beste eens in de zes weken een acne gezichtsbehandeling te doen, natuurlijk bij ons! De gezichtsbehandeling is voor mannen én vrouwen.

Wat houdt het in?

Bij onze acne gezichtsbehandeling beginnen we met je gezicht grondig te reinigen en te ontvetten. Al meteen kom je tot rust en relaxt heel je gelaat. Heb je gebieden waar meer acne voorkomt? Geef dat dan aan, dan letten we daar op en besteden we meer aandacht aan deze gebieden. Of vind je het fijn om een duo gezichtsbehandeling te hebben met een vriendin/partner/vriend/ouder/zus/broer/etc., dan kan dat ook!

Na het reinigen van je gezicht, gaan we een stapje verder. Je krijgt een peel mask en een diepe scrub waardoor je huid weer helemaal schoon wordt. Dit masker en de scrub zorgt ervoor dat je mee-eters bijna onzichtbaar worden. Daarnaast voorkomt de gezichtsbehandeling acne littekens! In essentie doen we dus een dieptereiniging van het gezicht.

Nooit meer anders

Na de acne gezichtsbehandeling van Body & Skincare Center wil je nooit meer anders. Voor de beste gezichtsbehandeling kun je dus bij ons terecht! Je zult merken dat je ons verlaat met een babyzachte huid en een heerlijk schoon gezicht. De acne zal daarnaast minder worden door onze behandeling, voornamelijk als je eens in de zes weken terugkeert. 

Foto’s